Najnovšie recenzie zo sekcie Člny
- rychle rozlozenie, zloženie, pekný disajn, smerová plutva v balení, stabilný, dobre sa nasadá
- sedadla pomalšie schnú, predná spodná časť nie je ani po nafúknutí úpne rovná - pravdepodobne spomaluje
- treba dokupit druhe padlo
odporúčam
Na bezne rekreacne pouzitie uplne vyhovuje.
Mohu ohodnotit, až vyzkouším na vodě.
Čln bol super, priestranný, splnil očakávania. Perfektne sme si na ňom zaplávali. Už sa tešíme na budúci rok :-)
- priaznivá cena, dobrá kvalita
- stabilita
- lahký skladní
- Slušný, hlavne variabilný kajak.
- V názve "sea" by som bral trochu s rezervou.
- Cena, ktorá stúpla behom dvoch rokov o tretinu
- Pri tej cene by mohla sýtosť farieb niečo vydržať, ale opak je pravdou, behom týždňa na slnku, máte vrch kajaka matný, vyšedivený.
- Mohol by byť trochu rýchlejší.
- Dvoj-paluba by mala byť súčasťou základného balenia
Je to v podstate bežný kajak, vyniká hlavne variabilnosťou a viete ho hodiť do kufra, má ale prehnanú cenu,
Dvojmiestna paluba by mala byť v cene základného balenia,tu využije každý.
Nestálofarebnosť.
Keď si dokúpite palubu ste vysoko nad 1000€. Za tie peniaze by som dnes kúpil radšej Prijon a to je už iné caffe. Mal som možnosť hvyskúšať Seayak 520 a oproti Seawavu ide po vode ako guľa. Takže na jeseň ide Seawave z domu.
- pomer cena/kvalita
- Velky a tazky vak
- Lahko ovladatelny na mory splnil svoj ucel
- Kvalitnejšie zátky na nafukovanie, tlakomer
- Menej pevné plátnové konce, slabšie sedačky
- skladnosť
- neviem
- Poměr cena-kvakita
Mám veľmi dobré skúsenosti s jeho využívaním počas dovolenky pri mori. Nanešťastie sa mi ten starší kajak mechanicky prederavil. Neoplatilo sa ho lepiť. Zaujal má aj lepší dizajn nového kajaku, konkrétne sedačka. Proste spokojnosť s cenou a možnosťou využitia pri zábave počas pobytu pri mori.
Spokojni
Intex Mariner 4 Set
Pridané: 27. júna 2017
(naposledy upravené 27. júna 2017)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
super cena a kvalita
- ľahký rekreačný čln, ešte som neskúšal
uvidíme v lete ak bude teplo a dovolenka :-)
Za tu cenu sa vazne oplati...
- super rychle dodanie tovaru z FITSHOP.sk
- maximalna spokojnost
- bezproblemova komunikacia z obchodom
super rychle dodanie tovaru z FITSHOP.sk
Reakcia obchodu Fitshop.sk
veľmi pekne ďakujeme za pozitívne hodnotenie.
Sme radi, že ste tovar zakúpili u oficiálneho distribútora značky KOLIBRI pre Slovenskú republiku.
S pozdravom,
Tím Fitshop
www.fitshop.sk
Zobrazujem 241 - 260 zo 345 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...18 Ďalšie »